Reklama:
Odpowiedz 
język angielski w Bielsku-białej- od podstaw
Comrort44 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
język angielski w Bielsku-białej- od podstaw
jeśli ktoś na forum jest z Bielska, to może podpowie mi gdzie zapisać się na angielski? najwyższy czas przypomnieć sobie co nieco i poszerzyć wiedzę. waszym zdaniem lepsze efekty przynosi nauka w szkole językowej w grupie czy prywatnie z korepetytorem?
06-03-2014 02:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Swerluc55 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
RE: język angielski w Bielsku-białej- od podstaw
według mnie, to wszystko zależy od predyspozycji językowych i też trochę od charakteru. osoby zamknięte w sobie i nieśmiałe raczej nie wybierają lekcji grupowych, bo bardzo się krępują i jak już się zdecydują i przełamią opór przed mówieniem w obcym języku to raczej wybierają korepetycje. szkoła językowa jest dobra dla tych, którzy nie boją się mówić na forum. a jeszcze są przecież kursy językowe przez internet na platformach learningowych. dlatego chyba każdy musi podejść indywidualnie do tematu.
06-03-2014 02:18 PM
Arso63 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
RE: język angielski w Bielsku-białej- od podstaw
ja też uważam, że każdy musi sam zdecydować czy ma na tyle odwagi i chęci, żeby chodzić do szkoły językowej. a może dla wygody będzie wolał naukę u siebie w domu z korepetytorem. póki co jeśli Comrot44 chcesz żeby ci polecić jakąś szkołę to śmiało mogę to zrobić. ja znam z własnego doświadczenia tą http://www.myspeed.pl/ . zajęcia bardzo fajne i przede wszystkim nastawione na mówienieUśmiech jeśli ktoś chce zacząć mówić dobrze, bez większego zastanawiania się nad konstrukcjami, gramatyką itd to tu można się tego nauczyć.
06-03-2014 02:21 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości